Sociale werkplaats Ede heeft bij ons hele goede ervaringen. Zo heb ik een buurjongen gehad die opzoek was naar een geschikte sociale werkplaats. Zo’n eentje waar de medewerkers alle zorg hebben die de werknemers ook heel hard nodig hebben. Mijn buurjongen ging op het internet opzoek naar een leuk bedrijf en kwam bij dit bedrijf uit.

Kwaliteit en goede zorg

Nou weet ik dat niet de buurjongen zelf, maar zijn ouders uiteindelijk de keuze voor deze plek hebben gemaakt. Het ging er niet eens om dat de jongen goed zou verdienen of dat het dicht bij huis zou zijn. Het enige wat telde was dat de zorg goed moest zijn en ook van enkele kwaliteitsnormen bestond. Toen de ouders hierachter kwamen zijn ze een keer op gesprek gegaan. Tijdens dat gesprek is er van alles besproken en de ouders werden zo overtuigd dat de buurjongen daar ging werken.

Verpakkingsbedrijf

De sociale werkplaats is eigenlijk een verpakkingsbedrijf waar er dus alle zorg aanwezig is om de werknemers, die dat uiteraard nodig hebben, te voorzien daarin. Mijn buurjongen heeft daar ook gewerkt en heeft er een top tijd gehad. Zijn ouders straalden ook helemaal toen hun zoon het zo naar zijn zin had. Het is dus een echte aanrader. Bent u nu ook benieuwd geraakt? Klik dan op de link die onder deze kop verstopt zit en kijk wat dit bedrijf u allemaal kan bieden.