Vind je het ook zo vervelend dat je elke keer weer opnieuw moet zoeken naar de login pagina van Facebook? De ene keer zit je thuis achter je PC, dan weer op School of op je werk, dan weer via een app op je mobiel en overal moet je weer inloggen.

Wil je veilig en snel inloggen op Facebook? Ga dan naar Facebook Inloggen en je word direct doorgestuurd naar de officiële website. Vanaf daar ben je dan veilig ingelogd en kun je verder socialisen met je vrienden.

Wat veel mensen tegenwoordig ook doen is via de zoekmachine zelf meteen naar Facebook gaan. Dit komt omdat bij veel browsers Google als startpagina staat ingesteld. Je hoeft dan nog maar slechts een paar letters te typen in het zoekveld en Google weet meteen wat je bedoelt. In het gunstige geval staat onze website al vrij ver bovenaan en hoef je dus niet meer te zoeken, maar je kunt natuurlijk ook de website opslaan in je favorieten / bladwijzers om zo nog sneller in te loggen.

Let er ook op dat je niet overal jezelf automatisch inlogt want wanneer je vergeet uit te loggen kan iemand anders op jouw account komen. Dit wil je natuurlijk niet hebben.