Een van mijn dromen is om mijn motor rijbewijs te halen, ik wil dit al sinds ik heel klein was en het lijkt mij geweldig om rond te toeren met mijn motor. Ik heb op mijn achttiende mijn rijbewijs gehaald en ben sinds dien gaan sparen om te beginnen met motorrijlessen. Ik ben nu een aantal jaar verder en heb genoeg bij elkaar gespaard voor wat lesjes, een examen en misschien een leuk motortje.

Ik heb me direct ingeschreven toen mijn laatste centen op mijn spaarrekening had gezet en kon al binnen twee weken beginnen. Ik heb direct vrije uren gevraagd op mijn werk om de lessen te kunnen volgen.

Een goede uitrusting.

Ik was alleen helemaal vergeten dat ik voor de lessen al een goede uitrusting moet hebben. Ik was een beetje bang dat ik de eerste les niet mee zou kunnen doen omdat ik geen tijd had om naar een winkel te gaan voor motorkleding. Ik ben met spoed gaan zoeken naar een webshop die motorkleding verkoopt.

Fijne webshop voor  motorkleding

Gelukkig verkoopt van Veen motoren online motorkleding en hebben ze een goed gevulde webshop. De kleding is van erg goede kwaliteit en binnen 24 uur krijg je al reactie. Het is een eenvoudige webshop en daardoor vind ik het heel prettig. Ik heb een leuk pak met een helm voor een scherpe prijs kunnen aanschaffen.