Ik stond laatst op een markt voor allemaal gezonde etenswaren. Mijn doel was om de kinderen die daar kwamen te attenderen op de nieuwe producten van Slimpie. Gelukkig had ik mij eerst op Slimpie online goed ingelezen en wist ik hoe de vork in de steel zat. Ik had een mooi kraampje gemaakt waar de kids limonade van Slimpie konden proberen. Stuk voor stuk vonden alle jonge bezoekers het heerlijk. Dat zag ik wel aan hun blije gezichten. Slimpie online geeft heel veel informatie over  deze suikervrije artikelen. Steeds meer kinderen hebben overgewicht en daar moet wat aan gedaan worden, aldus Slimpie online. Ik ben het daar ook zeker mee eens. Ik vond het ook altijd heel erg zielig voor zo’n kind als het te dik is. Het wordt dan misschien gepest op school. En dat is heel erg sneu. Daarom is Slimpie om meerdere redenen een aanwinst voor de supermarkt. Je vindt het product tegenwoordig in vele supermarkten, dus de kans is groot dat je het al eens tegen het lijf bent gelopen.

Ik had dus zo’n standje op een markt waar ook basisschoolkinderen kwamen. Het was erg lekker weer en ik deelde ook waterijsjes van Slimpie uit. Mensen zeggen altijd dat je van vet eten dik wordt, maar dit blijkt helemaal niet waar te zijn. Je wordt juist zo vet van al die suikers die je binnenkrijgt. Je krijgt er even een stoot energie van, maar op een gegeven moment word je ook moe. Zeker voor jonge kinderen is dit niet leuk. Die willen gewoon lekker vol energie met elkaar spelen. Slimpie online liet mij zien dat er geen suiker zit in artikelen van Slimpie. Ik was echt blij om dat te lezen. Zeker toen ik bedacht dat mijn doel is om het aantal obesitasgevallen onder hele jonge mensen drastisch te verminderen.

Ik wil er graag alles aan doen om mensen de voordelen van Slimpie en Slimpie online bij te brengen. Daarom ga ik al die markten af. En soms toer ik ook langs basisscholen om de leerlingen te laten proeven van dit geweldige en gezonde eten en drinken. Zij vertellen dit dan thuis aan hun ouders, en die kunnen dan op Slimpie online kijken om erachter te komen hoe de vork in de steel zit. Ik vind het wel een goed systeem om dit via basisschoolleerlingen aan te pakken. Want zij moeten het toch zelf nuttigen.