Ik ben al jaren op zoek naar een gezond, suikervrij en vetvrij alternatief voor de vele frisdrank die mijn kinderen binnen krijgen. Ik heb vaak geprobeerd om ze diksap te voeren, maar dit wilden ze echt niet hebben. Toen kwam ik Slimpie online tegen. Dit leek mij echt een ideaal concept. Ik ging van alles lezen over Slimpie online en kwam erachter hoe de vork in de steel zit. Slimpie is dus een limonadesiroop zonder suikers. Dit is natuurlijk ideaal voor mijn kroost, die er al veel te veel van binnen krijgt. Slimpie is wat mij betreft echt de uitvinding van de eeuw. Je kunt hier dus niet meer om heen als de gezondheid van de kroost je veel waard is.

Er zitten dus geen suikers, maar wel zoetstoffen in Slimpie. Dat las ik op Slimpie online. En om die zoetstoffen is natuurlijk nogal veel te doen geweest. Vooral aspartaam werd negatief besproken. Daarom zijn er heel erg veel onderzoeken uitgevoerd naar de veiligheid van aspartaam. Elke keer wordt er weer geconcludeerd dat deze stof volledig veilig is. Het is natuurlijk goed om te weten dat Slimpie de kinderen geen gif in de maag wil splitsen. Slimpie online meldt dat het voor een gezond alternatief gaat. Daarom is het belangrijk dat die zoetstoffen veilig zijn. En dat zijn ze zeker. Toen ik dat las, was ik echt verheugd. Maar ik dacht ook, waarom heeft niemand eerder zoiets als Slimpie uitgevonden? Waarom hebben jongens en meisjes eerst zo lang gewone limonade en zoete frisdranken moeten drinken en is er niet eerder een dergelijk wonderdrankje op de markt gekomen? Ik durf het niet te zeggen. Misschien was de suikerlobby wel te machtig om een dergelijke ontwikkeling door te voeren.

Slimpie online bestellen is niet mogelijk. Maar gelukkig zijn er heel veel supermarkten die al Slimpie verkopen. Dat is natuurlijk fijn, omdat het drankje op die manier bekend wordt bij een groter publiek. Ik zelf vind dat wel een goed idee van Slimpie online, omdat ik vind dat kinderen minder suiker binnen moeten krijgen.

Op de website kunnen bezoekers ook een test doen over hoe veel suikerklontjes ze op een dag binnen krijgen. Dat aantal is echt verontrustend hoog. Cola, sinas, chocolademelk en vele andere dranken tellen mee. Daardoor krijgen we zonder dat we het merken heel veel suikerklontjes binnen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is er nu Slimpie.