Slender, The Eight Pages is een populaire horror game. Het spel gaat over de Slenderman. Deze man is lang, dun en heeft geen ogen, neus of mond. Het is een eng figuur die je liever niet zou willen tegenkomen in een donker bos. Helaas gaat je dit wel gebeuren want in dit gratis te downloaden spel speel jij een jong meisje dat zich een weg moet banen door een eng bos met hoge bomen en obscure gebouwen en objecten.

Tijdens je zoektocht naar de 8 pagina’s kom je verschillende obstakels tegen. Het zijn muren, gebouwen en voertuigen waar je omheen zal moeten om je pagina’s te kunnen vinden. Het vervelende is dat zodra je een hoek omgaat je zomaar ineens de Slenderman voor je kan hebben staan. Dit gebeurd zovaak dat je na een tijdje niet meer durft om snel om te draaien.

Hoe meer pagina’s je te pakken hebt, des te dichterbij de Slender man bij je komt en des te eerder je te lang in zijn ogen kijkt en af bent. Wanneer je wél alle 8 de pagina’s hebt kunnen verzamelen heb je het spel uitgespeeld. Voor velen is dit een onmogelijke taak gebleken omdat ze na een tijdje niet verder durven en al te veel geschrokken zijn.

Naast de originele game zijn er ook nog diverse andere mappen te downloaden. Veel speel plezier!