Het is het meest enge spel van de afgelopen maanden, Slender The Eight Pages. Deze horror game, welke de laatste tijd aan populariteit heeft toegenomen is erg geliefd onder de jeugd. Youtube en Facebook staan inmiddels al vol met filmpjes van spelers die zich helemaal kapot schrikken tijdens het spelen.

Het spel is gebaseerd op de mythische lange slungel genaamd Slender man. Deze man heeft naast een lang lichaam en lange armen, geen gezichtskenmerken. Alles wat je van hem ziet is dus een lange man in pak met een wit hoofd.

De Slenderman staat centraal bij de verdwijning van kleine kinderen. In het spel speel je daarom ook een jong meisje. De game start in een donker bos waar je met je zaklamp als enige tool op zoek moet gaan naar acht pagina’s. Deze pagina’s zijn verspreid over het bos en dus erg moeilijk te vinden. Zodra je een pagina gevonden hebt zul je merken dat de muziek van de game een andere toon krijgt. Dit betekent dat de Slenderman steeds dichter bij je in de buurt komt.

Wanneer je al je pagina’s gevonden heb kun je het bos uit lopen. Helaas is het vrij moeilijk om dit te halen aangezien de meesten bij 5 of 6 pagina’s al vast lopen (zo bang zijn dat ze niet meer verder willen). Na een tijdje kom je de Slender man namelijk op wel erg veel plaatsen tegen en kan deze je zo doen schrikken dat je niet meer verder durft te spelen.

Wil je dit spel ook spelen? Je kunt de game downloaden op www.slenderman.nl
Veel plezier en zorg dat je niet te veel schrikt!