Een vloer laten schuren is iets wat toch eens in de zoveel tijd moet gebeuren. Een parketvloer wordt natuurlijk ook ouder, waardoor deze natuurlijk ook gaat versleten. Er gaan bijvoorbeeld splinters naar buiten steken, of uw vloer voelt enorm ruw aan zodra u er met blote voeten over heen loopt. Het is dan ook de bedoeling dat u uw parketvloer laat schuren door een specialist. Het parketvloer schuren is een heel precies werkje, en vereist veel specialisatie.

Contact opnemen met de ‘schuur’ specialist

Ook ik heb afgelopen lopen jaar mijn houten vloer laten schuren. Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen jaar verhuisd naar Amsterdam, waar mijn vrouw en ik zijn gaan wonen in een oud grachtenpand. Dit huis sprak ons direct aan. Dit vanwege de oudheid van het huis, en aangezien het middenin het centrum van Amsterdam lag. Het enige wat nog moest verbeterd worden was de houten vloer.

Een houten vloer schuren is een heel precies werkje, dus heb ik direct contact opgenomen met een specialist op het gebied van vloeren schuren. We hebben via de website een offerte aangevraagd, waarna hij vervolgens met ons contact op zocht. Niet veel later kwam de specialist onze heel vloer woon-klaar maken, en hedendaags zijn wij gelukkig met onze houten vloer in het hartje van Amsterdam.