Op zoek naar een schoonmaker in het Westen des lands? De schoonmaak van uw bedrijfsgebouw, school of huis  moet u niet onderschatten. Vaak hebben mensen te weinig tijd om alles goed schoon te houden. Een oplossing kan zijn een schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Constant Dienstverlening:

Constant dienstverlening B.V. is een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche.  Constant wil door het leveren van voornamelijk schoonmaak en aanverwante diensten een bijdrage leveren aan een prettig en schoon woon/werkklimaat bij haar opdrachtgevers.”

Het bedrijf is gespecialiseerd in de volgende diensten:

Schoonmaakonderhoud, glas bewassing, portiek onderhoud, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, bouwoplevering en de schoonmaak sanitaire voorzieningen

Of het nu gaat om een school, kantoor, openbare gebouwen of een winkel. Alles moet en kan schoon in samenwerking met Constant Dienstverlening. Het bedrijf zit in het westen van het Land en kan daar ook de gehele markt bedienen. De medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften.

De nette uitstraling van het bedrijf maakt het mogelijk om ook overdag aanwezig te zijn in uw panden. Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op. Want het werk wordt leuker als alles schoon is!