Gaat u lekker op vakantie? En  u vliegt via Schiphol, dan is het een optie om uw auto op Schiphol te parkeren. Het is een algemeen misverstand dat dit hartstikke veel kost, dit valt namelijk in het algemeen reuze mee. Zo kost het slechts 40 euro als u uw auto drie dagen wilt parkeren bij Schiphol parking. Dit kan veel goedkoper als u minimaal acht dagen van tevoren reserveert. Het goedkoopste tarief dat u kunt krijgen bij Parking Schiphol is 4,36 euro per dag. Hiervoor moet u wel vier weken van tevoren reserveren.

 

Een bijkomende service is dat u uw bagage kunt afgeven bij de ingang van de parkeerplaats. Uw bagage wordt bewaakt door onze bewakers, tot het moment dat uw bagage weer door u opgehaald wordt. Op deze manier hoeft u niet onnodig met uw bagage te sleuren over het terrein van Parking Schiphol bij aankomst of vertrek. Uw bagage is al aanwezig bij de pendelbus. Als u geen gebruik wilt maken van de pendel bus dan is valet parking de aangewezen mogelijkheid voor u.

 

Om op het vliegveld te komen, kunt u gebruik maken van de pendelbus die pendelt tussen Schiphol en de parkeerplaats. Deze pendelbus rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week om de 10 minuten. Ook bij terugkomst van uw reis kunt u gebruik maken van deze bus, u dient dan bij Schiphol Plaza op te stappen.

 

Verder wordt het parkeerterrein Parking Schiphol 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt door onze bewakers. Ook zijn er rondom de parkeerplaats overal camera’s geplaatst, zodat u ervan verzekerd bent dat uw auto ten allen tijden bewaakt is.

 

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week met vragen en/of opmerkingen bij de parkeerbeheerder terecht.