Parkeren bij Schiphol blijft voor veel Nederlanders nog een Taboe. Vooral voor mensen uit het oosten van het land blijft het iets wat ze liever niet doen. Dit is toch iets wat geheel onterecht is want Schiphol parkeren is zeer gemakkelijk en hoeft bovendien niet eens veel te kosten.

De mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol

Er zijn veel mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol. Er zijn namelijk een heleboel aanbieders in de omgeving van Schiphol. Al deze aanbieders liggen op maximaal tien kilometer afstand van Schiphol. Je rijd dus met je eigen auto naar deze parkeerplekken om vervolgens met de shuttle service naar de juiste vertrek hal te reizen. Deze shuttle service is geheel gratis en wordt geregeld door de parkeer aanbieder.

Valet parking Schiphol

Een ander mogelijkheid om te parkeren bij Schiphol is de optie valet parking schiphol. Dit is een duurdere manier van parkeren. Je rijd namelijk niet naar de parkeerplekken van de aanbieder, maar je rijd naar Schiphol. Aan gekomen bij luchthaven Schiphol wacht er een chauffeur van de parkeergarage. Deze neemt de auto van jou over en brengt jou auto netjes naar de parkeer garage waar deze door het personeel geparkeerd wordt. Je auto word ook weer naar schiphol gebracht zodra je terug komt.