Schilder de Bilt  heeft ons hele huis geschilderd en daar waren we zo erg tevreden dat we u daar nu graag van informatie voorzien. In dit blog ga ik u vertellen waarom wij zo tevreden waren over deze schilder. We hebben gebruik gemaakt van de schilder uit de Bilt en de schilder uit Zeist. Lees u graag verder.

Snelle service

Wij hebben laatst een nieuw huis gekocht. Er moesten verschillende dingen geschilderd worden en ook behangen.  Ik had een nieuw huis gekocht en daarmee moesten we het doen. Dat is was overigens ook wel goed te doen, maar alleen het schilderen wisten we van te voren dat dat ons niet ging lukken. Daarom hebben we ons laten overtuigen door deze schilder uit de omgeving van Zeist. Hij heeft ons hele huis daarom geschilderd en het was ene heel erg groot succes. Het gebeurde snel, overzichtelijk en de medewerkers waren allemaal heel erg aardig. Ze liepen ons nooit in de weg, maar het belangrijkste was misschien nog wel dat de service heel erg snel verliep.

Schilder Zeist

De snelheid was dus heel erg goed, dus daarom vinden wij deze schilder een hele grote aanrader. Wilt u meer weten? Of wilt u wel eens meer informatie hebben? Klik dan op de kop van deze alinea.