Rijschool Breda heeft bij mijn mijn angst overwonnen, want angst die had ik wel toen ik een paar keer gezakt was voor mijn rijexamen bij een andere rijschool. Op zo’n moment ben je niet meer met zoveel zelfvertrouwen en kan je het rijbewijs gestolen worden.

Angst overwonnen

Toen ik drie keer gezakt was ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe rijschool en die heb ik even later ook gevonden. Mijn gevoel voor het rijden was helemaal verloren, of eigenlijk was het vertrouwen in mezelf helemaal verloren. Het lukte nu eenmaal niet om mijn rijbewijs te halen, terwijl de rest van al mijn vrienden dit wel lukte. ‘De één is goed in voetbal en de ander is goed in rijden’ dacht ik altijd maar. Helaas, dachten mijn ouders hier niet zo over en vonden dat ik door moest gaan. Dat hebben ze aantal keren tegen mij gezegd, dus ben toen maar opzoek gegaan naar een andere rijschool. Toen kwam ik uit bij de volgende rijschool.

Rijschool Bergen op Zoom

Bij rijschool Bergen op Zoom nabij Breda heb ik bij mijn tweede rijschool een poging gedaan om geen staatsexamen te hoeven rijden. Dit is me ook gelukt! Ze hadden vertrouwen in mij en gaven dat duidelijk aan mij door. Daardoor groeide het vertrouwen in mezelf en kon ik met een heel fijn gevoel op voor mijn vierde kier. Het was zeker spannend, maar ik had alles onder controle en heb nu dus ook mijn rijbewijs in de pocket!