Mijn zoon wordt binnenkort 17 jaar en ik wil hem op zijn verjaardag verassen met een rijles aangezien hij helemaal gek is van auto’s. Mijn zoon gaat altijd met zijn vader naar Assen, om daar de TT van Assen te bewonderen. Ook heeft hij al zelf een auto gekocht waar hij altijd aan zit te klussen om deze rijklaar te maken, zodra hij dan eindelijk zijn rijbewijs heeft. Hij heeft dan ook nog nooit in een auto gereden, maar binnenkort moet hij er dan toch echt aan geloven. Voor zijn verjaardag wil ik namelijk een rijles regelen bij rijschool Winschoten.

Woonachtig in de provincie Groningen

In de provincie Groningen zijn er niet veel goede rijscholen meer. Het was voor mij dan ook een hele klus om de goede rijschool voor mijn zoon te vinden. Via een collega van mij kwam ik dan toch terecht bij rijschool Winschoten, die er zeer aantrekkelijk uit zag, en daarnaast heb ik goede verhalen gehoord over deze rijschool. Ze zijn zeer flexibel en komen heel vertrouwd over en daarnaast kan je je heel gemakkelijk inschrijven via het internet.

Wil je meer informatie over rijschool Winschoten of meer informatie over rijschool Groningen? Klik dan voor meer informatie in de linkjes in dit bovenstaande blog.