Na een lange school- en werkdag zijn alle gezinsleden wel toe aan wat rust. Een comfortabel schommelzitje is daar heel geschikt voor. Op zo’n heel bijzondere, comfortabele schommel kunnen groot en klein heerlijk genieten en een moment ontsnappen uit de werkelijkheid. Verschillende modellen, zoals hangmatten of zacht schommelende stoelen bieden een ontspannen manier om een dutje te doen of weg te duiken in een boek.

Buiten en binnen ontspannen achterover leunen

Een klassieke schommel hangt onder de blauwe lucht, maar met een gezellig schommelzitje kun je overal heerlijk schommelen. Zo kun je bijvoorbeeld een aparte ontspanhoek inrichten in de woon- of kinderkamer. Ook kan hij in een rustige hoek van de tuin of op het terras worden gebruikt als retraite-plek. Natuurlijk kan het gebruik van de schommel ook worden aangepast aan het weer en het seizoen. Zo kunt u in het comfortabele schommelzitje bijvoorbeeld op het balkon van het eerste lentezonnetje genieten. In de winter kunt u al schommelend in uw warme woonkamer genieten van het sneeuwlandschap buiten. Het inrichten van een persoonlijk wellness-gebied wordt op deze manier kinderspel.

Een schommelzitje als decoratief meubelstuk

Een relaxschommel is meer dan een plek om je te ontspannen. Het kan ook een prachtige woonaccessoire zijn. De modellen van Wickey bieden daarvoor prachtige ontwerpen in heel veel verschillende uitvoeringen. Robuuste materialen zoals hout en aluminium zorgen daarbij voor een stijlvolle look en bieden tegelijkertijd absolute veiligheid voor ontspannen schommelende kinderen en volwassenen.