Ik ben een groot voorstander van het feit dat aan kinderen moet worden bijgebracht dat zij gezond moeten eten. Dat betekent dat zij weinig tot geen suikers moeten nuttigen. Je kunt wel nagaan hoe moeilijk dit voor een kind is, omdat er in een glas frisdrank al heel wat suikerklontjes gaan. Toen ik ineens op een goede dag op Slimpie online stuitte, wist ik dat ik goed zat. Slimpie online informeert over de suikervrije producten van Slimpie. Ik heb op Slimpie online van alles gelezen over het feit dat Slimpie absoluut gezond en veilig is. Ik geloofde eerst mijn eigen ogen niet, omdat ik toch echt van mening was dat de zoetstoffen die in de Slimpie producten zitten niet goed zijn voor de gezondheid. Gelukkig deed Slimpie online uitgebreid uit de doeken hoe de vork in de steel zat. Ik las dat er met name over aspartaam veel twijfels bestonden. Veel mensen wilden dit ook niet meer eten vanwege de ongezonde bijeffecten. Tot mijn groot genoegen zijn er diverse onderzoeken uitgevoerd naar aspartaam. De zoetstof blijkt dan ook volledig veilig te zijn. Het is dus een goedgekeurde hulpstof. Slimpie is dus helemaal zo gek nog niet.

Slimpie is een leuke naam voor kinderen. Dat heeft de fabrikant goed uitgekozen, want het is een speelse naam. En bovendien zijn het toch onze jongens en meisjes die ertoe verleid moeten worden. Volgens mij lukt dat ook heel goed met de website van Slimpie online. Kids kunnen daar een test doen naar hun suikergebruik. Ze kunnen frisdrankglazen in een trechter gooien en daar komt dan het aantal suikerklontjes uit dat een kind dagelijks nuttigt. Zo komen ze erachter hoe veel suikers er in andere dranken zitten, en hoe weinig er in Slimpie zitten. Dat heeft Slimpie online mijns inziens goed aangepakt.

Om meer te weten te komen over de artikelen die Slimpie aan de man brengt, zoals waterijsjes, limonadesiroop en nog veel meer, is het raadzaam om even op Slimpie online te kijken. Zowel voor ouders als voor hun kroost is dit een informatieve site waar je van alles te weten komt komen over het ijs, de limo en het snoep dat Slimpie verkoopt. Ik zelf heb er al uitgebreid rondgeneusd. En ik ben alles te weten gekomen wat ik wilde weten. Het allerbelangrijkste vind ik dat het veilig is. Want stel je voor dat je jonge mensen onveilig eten en drinken voert.