Het komt weleens voor dat men problemen heeft met het inloggen bij Facebook. Dit kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen gaat het fout wanneer men hun eigen wachtwoord vergeten is. Na een aantal pogingen met foute wachtwoorden blokkeerd Facebook je voor een bepaalde tijd omdat het lijkt alsof je een account probeert te hacken. Dit zorgt ervoor dat je tijdelijk geen gebruik van Facebook kan maken.

Een andere oorzaak kan ontstaan wanneer de servers van Facebook overbelast zijn en ze geen goede connectie kunnen maken met de database. In dit soort gevallen zal Facebook zelf hier wel een nieuwsbericht over plaatsen en dit vermelden op hun eigen website. Vaak is het gewoon te druk op ‘s werelds grootste sociale netwerk dat de servers die ze hebben de grote aantallen gebruikers niet aankunnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer er veel mensen tegelijk een hele hoop foto’s uploaden of wanneer er videos geupload worden.

Het kan erg vervelend zijn wanneer je niet in staat bent om in te loggen, maar de meeste keren dat het fout gaat zal het wel vrij snel opgelost kunnen worden.

Mocht je zelf dus problemen hebben bij het inloggen op Facebook, laat ze dit dan weten zodat ze eventuele fouten kunnen oplossen.