Bent u net verhuisd of bent u gewoon toe aan een nieuwe inrichting? Een nieuwe inrichting om even uw huis nieuw leven in te blazen. Het aanbrengen van meer kleur of nieuwe accessoires kan enorm veel doen voor uw inrichting. Om uw woonkamer wat meer sfeer te geven zijn leuke accessoires van belang. Het is aan u waar u voor gaat: ‘normale’, rustige accessoires of aparte, kleurige accessoires.

Apart

Vind u het leuk om net wat andere accessoires dan anderen in uw woonkamer te hebben? Een inrichting die weinig mensen u nadoen? HK Living en Ferm Living zijn perfecte merken die hierbij passen. Merken die het inrichten plezier maken. Maar wat is HK Living nu eigenlijk? HK Living is een Nederlands merk dat is opgericht in 2009 waarbij producten een wereldse uitstraling hebben! Het is opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Het is gebaseerd op eigentijdse en originele woonaccessoires. Of u nu op zoek bent naar kussen, vloerkleden, lampen, stoelen, kasten, dekbedovertrekken. Ferm Living en HK Living staan bekend om hun veelzijdigheid.

Een ander merk…

Een ander kleurig en uitgesproken merk is ferm living. Ferm Living is een Deens designmerk dat erg mooie design accessoires maakt en verkoopt. Het heeft een enorme collectie van muurstickers tot behang en van meubels voor uw kamer en de kamer van uw kinderen. Het kenmerk van Ferm Living is dat het vooral veel kleur en apartheid kent. Wilt u graag een woonkamer dat functioneel is, maar wel accessoires hebben die niet iedereen heeft? De collectie van Ferm Living daar voor u.