Wat doet een Payroll Company?

Een Payroll Company is een bedrijf die de arbeidsrechtelijke risico’s overneemt. Het is een juridisch werkgever. Payroll bedrijven verzorgen de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO en wetswijzigingen. Maar wat betekend het voor u als werkgever wanneer u een een Payroll Company in dienst neemt?

Voor u als werkgever wordt de administratie eigen makkelijker gemaakt omdat de Payroll Company alle administratieve aangelegenheden overneemt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of de administratie goed gebeurd. U als werkgever blijft wanneer u een Payroll Company in dienst neemt, zelf de belangrijke kernzaken bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die binnen het bedrijf voor de werknemers van belang zijn. In feite veranderd er dus niets op de werkvloer. Een goed kloppende administratie, dat wilt u toch ook?

Interessant voor u?

Payroll bedrijven kunnen dus veel voor uw bedrijf betekenen wat betreft administratie. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u doordat de administratie uitbesteedt wordt aan een Payroll Company, goed gebeurd en u en uw werknemers zich volledig op het werk kunnen focussen. Maar voor wie is een Payroll Company eigenlijk interessant? Payroll bedrijven zijn voor iedere organisatie interessant indien deze met personeel werkt. Dit komt door de hoge flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je behaald door efficiënt in te kopen. Kortom, met een Payroll Company heeft u nooit geen administratieve zorgen meer!