Het is sinds kort mogelijk, om voor een redelijk gunstige prijs lang te parkeren  Schiphol en nabij Schiphol. Er bestonden al een tijdje parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol, waar je kon parkeren tegen een beter tarief dan op de gewone parkeerplaatsen bij Schiphol, deze parkeerplaatsen zijn in het leven geroepen doordat de prijzen voor parkeren bij Schiphol tot voor kort behoorlijk duur waren.

Dit heeft Schiphol natuurlijk wel gemerkt aan de inkomsten, want hoe krom het ook moge zijn, Schiphol liep behoorlijk wat inkomsten mis van mensen die elders gingen parkeren. Hier moest iets aan gebeuren vond Schiphol, en uiteindelijk zijn ze dan toch gaan denken om de prijzen van lang parkeren bij Schiphol wat aantrekkelijker en goedkoper te maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat iedereen nu minder zal betalen voor lang parkeren bij Schiphol.

 

Even de voordelen voor u.

Wanneer u gaat reizen, en u blijft voor een langere tijd weg, dan is het makkelijk bij aankomst als u weer terug bent dat u niet hoeft te wachtten, en dat u direct in de auto kunt stappen en lekker naar huis kan rijden. Natuurlijk maakt het de heenreis ook aanzienlijk comfortabeler, wanneer u met de auto naar Schiphol reist, en over het algemeen is er goed te rijden op de snelweg rondom Schiphol, waardoor u weinig last zult hebben van files.

kortom, met de auto naar schiphol maakt het allemaal wat comfortabeler en u hoeft niet, net zoals bij het OV met uw koffers te slepen.