André Gussekloo

Als ondernemer heb je een duidelijke specialiteit. Hoe meer tijd je daaraan kunt besteden, des te sterker wordt jouw concurrentiepositie. Je bezighouden met tijdrovende klussen als de administratie en hoger scoren in Google betekent dat jouw product of dienst én jouw klanten hieronder lijden. En dat kan niet de bedoeling zijn.

Over zoekmachineoptimalisatie gesproken: daarvoor kun je André Gussekloo inhuren. Als webtekstschrijver heeft hij zich helemaal toegelegd op het hoger doen ranken van websites. Want het mag natuurlijk niet de bedoeling zijn dat jouw concurrent hoger dan jou scoort wanneer jullie potentiële klanten op zoek gaan naar het product of de dienst die jij verkoopt.

Een hogere ranking begint bij jezelf

Beter gevonden worden op internet begint op je eigen website. Je hebt er niet alleen goed vindbare, maar ook prettig leesbare teksten voor nodig. Net als dat jij de nodige kennis en ervaring nodig hebt om jouw core business succesvol uit te kunnen voeren, is het een hele kunst om de juiste balans tussen goed vindbare en lekker weglezende content te creëren. Daar komt een zogeheten SEO-tekstschrijver bij kijken. André dus.

Wanneer je site eenmaal geoptimaliseerd is, mag je naar buiten kijken; naar de links die jouw site vanaf andere websites krijgt. Die tellen namelijk zwaar mee in de bepaling van je ranking. Daarom schenk ik hier ook veel aandacht aan. Gussekloo legt je in een persoonlijk gesprek graag uit hoe je meer links naar je eigen website kunt krijgen en hoe hij je daarbij kan helpen.

Waarom klanten André inhuren

Je ziet het: er komt heel wat kijken bij een betere vindbaarheid op internet. In het kader van ‘schoenmaker, hou je bij je leest’ is het dan ook verstandig als je dit werk aan een expert uitbesteed.

Maar waarom zou je naar André moeten stappen en waarom niet naar één van zijn concurrenten, vraag je je af? Omdat jij alleen met het beste genoegen neemt. Zoek voor de grap maar eens in Google naar “seo tekstschrijver”. Wie staat er bovenaan? Juist. Dus waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met hem op en hij zorgt ervoor dat je via jouw website heel wat meer klanten scoort.