Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een bedrijf dat de logistieke- en fulfilment werkzaamheden van u kan overnemen? Packstore is een gespecialiseerd bedrijf en kan verschillende taken voor u uit handen nemen. Bijvoorbeeld: inpak- of ompakwerkzaamheden, fulfilment van uw webshop, transport of de afhandeling van retouren. Ze kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen voor een kleine prijs. Ook als startende ondernemer kunt u dus gebruik maken van de diensten van Packstore.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Packstore

Packstore biedt u een kans doordat ze voor een kleine prijs hun services aanbieden, maar ze bieden ook kansen aan anderen. Bijvoorbeeld mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Doordat ze een samenwerkingsverband hebben met uitkeringsinstanties krijgen deze mensen een kans om zich opnieuw te profileren en op een positieve manier aan de slag te kunnen.

Voordelen van Packstore

Als u kiest voor de diensten van Packstore, dan bent u verzekerd van de scherpste tarieven, servicegerichte collega’s en een flexibele dienstverlening. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Packstore? Ga eens naar de website om de mogelijkheden te bekijken. Als u vragen heeft over specifieke werkzaamheden, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link:  Sociale werkplaats Dronten.