Gaat u binnenkort trouwen en wilt u deze bijzondere gebeurtenis bezegelen? Een mooi symbool is het oplaten van bruidsduiven op uw bruiloft. Witte duiven zijn een symbool van vrede, zuiverheid en geluk. Het loslaten van deze duiven staat voor eeuwige trouw en elkaar vrijheid geven. Het is natuurlijk een ontzettend romantisch gebaar voor het bruidspaar en de genodigden.

Bent u voor het trouwen op zoek naar trouwvervoer? Wilt u dit niet zo traditioneel zoals de meeste mensen dat doen? In het geval van trouwvervoer is eigenlijk niets onmogelijk. Vooral wanneer u een thema-bruiloft heeft, zijn er enorm veel mogelijkheid om het trouwvervoer hierop aan te passen. U kunt dit zo goedkoop of duur maken zoals u dat zelf wilt. Natuurlijk zal de mate van luxe terug te zien zijn in de kosten.

Voorbeelden van geen alledaags vervoer maar chique, origineel, leuk, uniek of apart trouwvervoer zijn:

–          Limousine

–          Bentley

–          Rolls-Royce

–          Oldtimers

–          Legerjeep

–          Engelse taxi

–          Bromfiets

–          Scooter

–          Motor

–          Helicopter

–          (Trouw) koets

–          Paard en wagen

–          Paardentram

–          Huifkar

–          Koe met koets

–          Bakfiets

–          Fiets

–          Tandem

Met origineel trouwvervoer maakt u uw bruiloft net iets anders dan dat van anderen. Wel is het belangrijk dat uw bij de keuze van het bruidsvervoer rekening houdt met de bruidskleding omdat het lastig is om met een lange trouwjurk op een fiets te zitten of met een hoepeljurk in een mening. Daarnaast is het handig om rekening te ouden met langere reistijden en dat lange auto’s problemen kunnen krijgen in smalle straatjes.