Bent u opzoek naar een bedrijf dat alle verpakkingen voor u regelt? Dat alle diensten en producten zo goed mogelijk probeert te regelen en altijd klaar voor u zal staan? Dan is dit het bedrijf waar naar u op zoek bent. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u tevreden wordt en tevreden zal blijven door middel van hun uiterst goede klantvriendelijkheid en hun productkennis. Zij zullen je niet teleurstellen en zullen er voor zorgen dat u nergens anders u verpakkingen meer laat maken. Dus als u op zoek bent naar een sociale werkplaats in Amsterdam of Volendam? Dan zit u bij hun aan het juiste adres!

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik ontslagen bij mijn bedrijf waar ik toen werkte. Het was een groot bedrijf waar veel medewerkers werkte. Toen die tijd hadden ze die medewerkers ook allemaal nodig. Dit kwam omdat ze erg veel klanten hadden en veel werk hadden om te doen.

Sinds een maand tijd moesten er 35 mensen worden ontslagen. Helaas zat ik daar ook mee. Ik moet nu opzoek naar een sociale werkplaats in Volendam omdat ik daar naartoe ben verhuist omdat alle huizen binnen Amsterdam te duur zijn geworden voor mij en mijn familie met ons uitgave patroon.