Bent u opzoek naar een bedrijf dat alle verpakkingen voor u regelt? Dat alle diensten en producten zo goed mogelijk probeert te regelen en altijd klaar voor u zal staan? Dan is dit het bedrijf waar naar u op zoek bent. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u tevreden wordt en tevreden zal blijven door middel van hun uiterst goede klantvriendelijkheid en hun productkennis. Zij zullen je niet teleurstellen en zullen er voor zorgen dat u nergens anders u verpakkingen meer laat maken. Dus als u op zoek bent naar een sociale werkplaats in Rotterdam of Volendam? Dan zit u bij hun aan het juiste adres!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat voor het ondernemen en daar verantwoordelijkheid voor nemen ten aanzien van onder andere mens en maatschappij. Dit bedrijf heeft onder andere mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met uitkeringsinstanties wordt mensen de kans geboden zich te ontwikkelen in onze maatschappij. Dit bedrijf is geen sociale werkplaats, maar combineert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met de wensen van onze klanten: kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit bedrijf wat betreft een sociale werkplaats in Leiden? Bekijk dan nu de website voor verdere informatie