Bent u opzoek naar een Pools uitzendbureau dat de juiste werknemers vind, werft en plaatst uit Polen? Een Pools uitzendbureau werft en selecteert Polen met de juiste mentaliteit. Werklustige Poolse werknemers die de kans aangrijpen om te werken, daar zijn we naar op zoek. Als  Pools uitzendbureau bieden we Poolse uitzendkrachten aan die je bijna overal voor kunt inzetten.

Motivatie..

Bij ons staat werklust voorop. We vinden het belangrijk dat de uitzendkrachten enthousiast  in het opzoek naar werk zijn. De wil om te werken is ontzettend belangrijk om goed te kunnen functioneren in een bedrijf. Polen willen graag werken en zijn dan ook hard op zoek naar een baan. De Poolse werknemers zijn gemotiveerd en geschikt voor handwerk in de agrarische sector, metaalbranche, logistiek en magazijn en bouw en techniek. Natuurlijk willen we als Pools uitzendbureau de juiste functie voor onze uitzendkrachten vinden. Een baan die bij hen past vinden wij belangrijk. Daarnaast is flexibiliteit belangrijk. Wanneer overwerk nodig is, willen we graag dat onze Poolse uitzendkrachten hiervoor open staan.

Controle

U kunt er zeker van zijn dat u goede Poolse uitzendkrachten als werknemers heeft, omdat het identiteitsbewijs van de Poolse krachten uitvoerig gecontroleerd moet worden vanwege de Wet op de Identificatieplicht en de Wet Arbeid Vreemdelingen. Ook moeten er kopieën van het document aan het personeelsdossier toegevoegd worden.

Als Pools uitzendbureau bieden we u werklustige werknemers die u graag helpen bij het werk voor uw onderneming. Bent u op zoek naar Poolse uitzendkrachten? Bezoek voor meer informatie onze website. Wij helpen u graag bij het zoeken naar Poolse uitzendkrachten.