Hebben er mensen binnen uw bedrijf een auto van de zaak? Dat zijn hele fijne omstandigheden, op deze manier kunt u uw klanten op locatie van dienst zijn en dat bevorderd het klantencontact.

Kilometerregistratie

Bij een bedrijfsauto moet je wel de kilometers bijhouden, dit schiet er nog al eens bij in. Het is ontzettend veel werk en uw werknemers hebben over het algemeen wel wat anders te doen dan de hele tijd de kilometers bijhouden. De rittenregistratie is niet het leukste werk en lijkt zeker niet het belangrijkste werk.

Ook is het makkelijk om met de kilometers en de ritten te sjoemelen. Dat is erg jammer voor het bedrijf als de werknemer. Het zou zonde zijn als er niet eerlijk gespeeld word tegenover de maatschappij.

De oplossing

Bij Traqz bieden ze een oplossing om de rittenregistratie te verbeteren. Zij bieden een gebruiksvriendelijk voertuig volg- en ritregistratiesysteem. Het systeem heeft veel voordelen.

  • Voertuigen volgen via een overzichtelijke kaart op uw scherm met een interval van 30 seconden
  • Gereden routes en snelheden terug zien
  • Sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst tot 7 jaar terug, conform Keurmerk Ritregistratiesystemen
  • Geen discussies over gefactureerde uren

Op deze manier weet u precies wanneer uw werknemer van A. naar B. is gekomen. Op deze manier kunnen er geen foutjes meer worden gemaakt en is er geen gedoe meer over of iemand nou vroeger of later op locatie was.