Een goede vriend van me is een trendsetter pur sang. Altijd hip en modern gekleed en voorzien van kekke accessoires als fossil horloges, kettinkjes of tommy hilfiger horloges. Persoonlijk vind ik de fossil horloges erg goed staan bij hem. Met name de stoere en robuuste modellen fossil horloges passen erg goed bij zijn uiterlijk en karakter. Zijn vriendin ziet hem ook graag tommy hilfiger horloges dragen en niet alleen vanwege de fraaie vormgeving. Ze is namelijk vertegenwoordiger van tommy hilfiger horloges, dus ze weet wat voor kwaliteit je in huis haalt met deze producten. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van meerdere fossil horloges en tommy hilfiger horloges. Deze draagt hij beurtelings, afhankelijk van zijn bui, kleding en situatie. Bij een zakendiner kiest hij voor een ander type dan bij een bezoekje aan het strand.

Ik ben een beetje besmet door zijn voorliefde voor tommy hilfiger horloges en fossil horloges. Voorheen droeg ik een goedkoop klokje, onvoldoende beseffend dat ik mezelf veel beter kon presenteren. Mijn ogen zijn echt door hem geopend. Ik ben begonnen met het aanschaffen van een tweetal fossil horloges. Sindsdien is mijn uitstraling aanzienlijk vergroot en ik merk dat mijn persoonlijkheid beter tot recht komt als ik deze draag. Inmiddels heb ik ook enkele tommy hilfiger horloges en dat heeft me zeker geen windeieren gelegd. Ik bemerk dat ik in het menselijke verkeer beter overkom en me er zelfverzekerder door voel. Zowel zakelijk als bij de dames ben ik nu meer succesvol geworden. Ik had niet direct beseft dat tommy hilfiger horloges zo’n aanzet tot succes konden geven!

Wat ik in de vroege ochtend leuk vind om te doen is bij het aankleden een keuze te maken voor een uurwerk voor die betreffende dag. Ik sta dan voor de spiegel, bekijk mijn outfit en denk of ik zal gaan voor een van mijn tommy hilfiger horloges of juist zal kiezen voor een van mijn fossil horloges. Ik heb best wel zicht gekregen in welke combinaties goed staan en heb de juiste smaak meestal wel te pakken. Ik krijg geregeld complimenten op mijn werk en zeker ook over mijn fossil horloges. Tegenwoordig kijk ik graag rond op beurzen en blader ik met veel plezier door catalogi om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties en ontwikkelingen. Al watertandend bekijk ik de mooie foto’s hierin en bedenk met hoe de verschillende modellen bij mij zullen staan.