Tijdens mijn vakantie in het buitenland kwam ik voor het eerst in aanraking met de horloges van Ice Watch. Eigenlijk kwam ik ze toevallig tegen. Het begon namelijk heel hard te regenen toen ik rustig in een stadje aan het rondkijken was. Net als alle andere toeristen zocht ik snel een plek om te schuilen en in mijn geval was dat in een winkel vol met Ice Watch horloges. In Nederland had ik al wel een aantal mensen met de horloges van Ice Watch zien lopen, maar ik had toen nog geen idee van welk merk ze waren. Door de plotselinge regenbui kwam ik er dus bij toeval achter dat het om Ice Watch horloges ging. Gedurende de regenbui heb ik op mijn gemak een aantal van de horloges bekeken en ben daarna weer verder gelopen. Eigenlijk heb ik toen nooit de intentie gehad om een horloge te kopen.

Een paar weken na mijn vakantie hield mijn eigen horloge het voor gezien. Eigenlijk vond ik dit niet zo heel erg want dan kon ik mooi een horloge van Ice Watch voor mijzelf kopen. Toen ik terug kwam van mijn vakantie had ik er namelijk al wel spijt van dat ik niet een van de vele Ice Watch horloges gekocht had. Of eigenlijk toen ik het stadje in het buitenland verlaten had ik er al spijt van dat ik geen Ice Watch gekocht had. De Ice Watch horloges vind ik er namelijk ontzettend stoer uitzien, wat mij betreft een echte must have. Maar goed tijdens mijn vakantie hield ik mijzelf maar voor dat ik nog een goed werkend horloge had en dat het dus onzin was als ik een Ice Watch aan zou schaffen. Nadat mijn horloge in Nederland de geest gegeven had was het voor mij meteen duidelijk dat mijn nieuwe klokje een uit de collectie van Ice Watch horloges zou worden.

Uiteraard was het horloge van Ice Watch wat ik tijdens mijn vakantie gezien had nergens in Nederland te vinden. Bij verschillende juweliers die de Ice Watch horloges verkochten heb ik navraag gedaan naar het specifieke horloge, maar geen van allen konden ze het mij verkopen. Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk achter het adres van de winkel in het buitenland gekomen. Ik heb een mailtje gestuurd en binnen 3 dagen lag het horloge van Ice Watch op mijn deurmat. Had ik het horloge nu maar meteen gekocht.