Hoe vaak heeft u dat wel niet moeten horen toen u nog een stuk jonger was. Alle ooms en tantes lieten die woorden wel over hun tong rollen. Het is u altijd bij gebleven. En het is dan eigenlijk ook hun schuld dat u nu met maatkleding loopt en uw overhemd op maat laat maken. Misschien klinkt het als een verwijt, maar dat is het zeker niet. Eigenlijk zou het als een vorm van dankbetoog moeten klinken. Het is namelijk geweldig om met de mooiste kleren en kleren op maat rond te lopen. Het is goed om terug te denken aan die dagen dat uw ooms en tantes het hier altijd over hadden. Het moet ook gezegd worden dat hun ook altijd in de mooiste kleren liepen. U kunt het zich allemaal goed herinneren, alleen weet u niet of het ook maatkleding was wat hun droegen.

De kleermaker is gelukkig!

Ook de kleermaker is natuurlijk gelukkig met uw ooms en tantes. Dankzij hun is het mogelijk geworden voor hem om de winkel nog wat verder uit te bereiden. Niet dat dit alleen dankzij u komt, maar het komt wel door mensen zoals u. De kleermaker is ook een geweldige man. Hij kent u al jaren en hij kan met het blote oog de specifieke maten schatten om een mooi overhemd op maat te maken of een maatpak. Het is een ware kunstenaar. En helaas kan hij ook al heel snel zien wanneer u een paar kilo bent aangekomen. Echter dat is maar goed ook, want anders zou u helemaal uit de kluiten groeien en zou u de maatkleding niet dragen omdat het zo mooi en fijn is, maar omdat het een noodzaak is. En dat is natuurlijk iets wat u graag wilt voorkomen.

De boodschap!

Zoals uw ooms en tantes altijd over kleren maken de man praatten, zo praat u nu over maatkleding en het overhemd op maat. En natuurlijk stuurt u iedereen door naar uw kleermaker. En dat zou eigenlijk nog wel eens de echte reden kunnen zijn dat hij nu zo’n grote zaak heeft en in een geweldige auto rondrijdt! Want om eerlijk te zijn, zijn de prijzen die hij vraagt niet zo hoog en is het zeer betaalbaar om bij hem een overhemd op maat te bestellen.