Vorige week besloot ik een nieuwe loungeset aan te schaffen. Ik was namelijk wel uitgekeken op mijn huidige, en daarom ben ik eens rond gaan kijken naar loungeset aanbiedingen. Ik kwam toen terecht bij een mooie loungeset van een bedrijf bij mij in de buurt. Ik heb gewoon de auto gepakt en ben erheen gereden. Toen ik aan was gekomen op de plaats van bestemming werd ik gelijk erg vriendelijk te woord gestaan. Een wat oudere man, keurig gehuld in de uniforme donkerblauwe bedrijfskleding, vroeg mij of hij me kon helpen. Men had daar verschillende loungeset aanbiedingen. Ik wilde natuurlijk wel een mooie aanbieding die paste binnen mijn budget. De afgelopen weken ben ik namelijk veel uit geweest, waardoor ik ook veel geld heb uitgegeven. Dure drankjes en prijzige etentjes met mijn vriendin hebben mijn saldo haast de das omgedaan. Enfin, terug naar de loungeset. Men had een aparte afdeling met de loungeset aanbiedingen. Daar heb ik eens rondgekeken, samen met die behulpzame meneer. Ik trof bijvoorbeeld een mooie houten loungeset aan. Hij was van eikenhout, om precies te zijn. Ik vond het moeilijk om te bedenken of dit goed zou staan in mijn tuin. En je kunt natuurlijk niet een van die loungeset aanbiedingen even stiekem mee naar huis nemen om te kijken of het wat is, dat begreep ik ook nog wel.

Wat moest ik dan doen om toch de door mij gewenste loungeset te bemachtigen? De man keurde goed dat ik alleen een stoel mee naar huis nam om te kijken of het wat was. Aldus geschiedde. Toen ik deze stoel in mijn tuin bekeek kon ik toch niet anders dan concluderen dat dit inderdaad van alle loungeset aanbiedingen de beste was. Daarop ging ik terug naar de firma waar ik eerste instantie ook was beland. Ik vertelde diezelfde man weer dat ik dit de mooiste van de loungeset aanbiedingen vond. Ik pakte mijn creditcard om de loungeset daarmee te betalen. Ook dat was geen enkel probleem. Het gaat hier natuurlijk wel om honderden euro’s, dus men wil dan nog wel eens moeilijk doen. Bij deze tuinfirma was dat echter niet het geval. De dekking van mijn creditcard is overigens ook wel in orde, dus men hoefde zich er ook geen zorgen over te maken. Enfin, tot zover een van de meer spannende gebeurtenissen uit mijn leven, zijnde het zoeken van loungeset aanbiedingen en het loungeset kopen.