Van een vriendin kreeg ik de tip om een hotelbon te bestellen. Ik was op zoek naar een cadeautje voor een andere goede vriendin die zojuist is bevallen van een kindje. Ik wilde haar eventjes lekker met zijn tweeën laten genieten door ze een weekendje weg te geven. Toen één van mijn vriendinnen me de tip gaf om een hotelbon te geven vond ik dat een erg leuk idee. Meteen ben ik achter de computer gekropen en vond ik een hotelbon bij een leuk hotelletje bij zee. Hier zouden ze even lekker tot elkaar kunnen komen en genieten van de omgeving. Vorige week zijn ze dan ook een lekker weekendje naar zee geweest. Het weer viel natuurlijk erg tegen maar desondanks hebben ze ervan genoten en vonden ze het een erg origineel cadeau. Wanneer je ook graag een vriend of vriendin wil verrassen met een weekendje weg, is een hotelbon een leuk idee. Je geeft het toch echt als een cadeautje in plaats van dat je in een kaartje schrijft “Jullie mogen op mijn kosten een weekendje weg boeken”. Een echte hotelbon is veel persoonlijker. Zelf wil ik graag een hotel boeken in Deventer omdat ik dit Hanzestadje graag eens wil bekijken. Voor meer informatie kun je ook de website bekijken.