Woont u in de omgeving van Dordrecht en heeft u kinderen die op de leeftijd zijn om de eerste stapjes richting de basisschool te nemen? Basisschool Dordrecht verwelkomt hen graag. Niet alleen voor u naar schoolgaande kind is het een grote stap om naar ‘de grote school’ te gaan, ook voor u als ouder is het een overstap. U ziet uw kind steeds groter worden en steeds meer een stapje richting de volwassenheid. Natuurlijk wilt u het beste voor uw kind en goed onderwijs staat daarbij bovenaan. Basisschool in Dordrecht leert uw kinderen stapsgewijs alles wat belangrijk is wat betrekking tot het onderwijs. Daarnaast vinden wij algemene ontwikkeling belangrijk dus ook hieraan zullen we aandacht aan besteden.

Wat als mijn kind niet goed mee kan komen?

Indien onze leerkrachten bang zijn dat uw kind moeite heeft om met de rest van de klasgenootjes mee te komen, zullen we eerst met u als ouders hierover contact opnemen. We zullen dan overleggen of het niet beter is dat uw kind extra aandacht of bijles krijgt van een bijlesleraar. Wanneer blijkt dat uw kind het jaar erg moeilijk is doorgekomen, kunnen we overleggen of het misschien niet verstandiger is om uw kind een jaartje over te laten doen. Beter voor uw kind, en waar hij of zij uiteindelijk veel gelukkiger van wordt!

Indien u iedere dag aan het werk bent, bieden we ook een kinderdagverblijf in Dordrecht voor uw kinderen. Op deze manier hoeft u geen stress te hebben om oppas voor uw kinderen te regelen. Daarnaast is dit ook erg fijn voor uw kinderen omdat zij zo in een veilige vertrouwde omgeving zijn en zij niet ergens anders heen hoeven dat voor hen minder herkenbaar is.