Blink Intensive tears geven een verzachtend gevoel door onmiddellijk comfort na aanbrenging. Deze oog druppels zijn ontwikkeld om langer in het oog te blijven, waardoor de problemen zoals droge ogen  voor een langere tijd worden verzacht. Je zult Blink Intensive tears niet zo vaak hoeven te gebruiken als andere [2]smerende oog druppels. Blink oog druppels worden aanbevolen voor gevoelige ogen, aangezien ze geen conserveringsmiddelen bevatten. Mocht je leiden aan acute droge lenzen, vooral aan het einde van de dag (zodat je niet kan werken met de computer of niet comfortabel kan rijden), bevelen wij Blink Intensive aan.

Let wel: goedkope contactlenzen dienen eerst te worden verwijderd voordat alvorens de Blink Intensive oog druppels aan te brengen.

Een pakket bevat: 20×0.4ml

Wist je dat zelfs al word je blind, er nog altijd mogelijk bestaan om te zien? [1]De BBC schrijft over hoe Britse patiënten een electronisch netvlies oog implantaat kregen aangemeten, die werkt door middel van het versturen van elektronische impulsen naar het netvlies.

 

De aandoening die blindheid veroorzaakt bij patiënten wordt retinis pigmentosa genoemd. Dit verslechtert de fotoreceptor cellen achter in het oog (die het mogelijk maken dat je licht kan zien) totdat ze niet langer functioneren. Door het invoeren van een chip in het implantaat worden signalen naar de hersenen gestuurd wanneer het licht het oog binnen valt.