U bent op zoek naar een origineel cadeau? Voor een vriend of een familielid? Of misschien wel voor uw eigen hond? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vanaf vandaag kunnen wij uw hondenkussen bedrukken met een dessin naar keuze! Niet langer een saai en standaard printje uit de dierenwinkel, maar een uniek hondenkussen zoals verder niemand dat heeft!

Bij ons kunt u gemakkelijk zelf uw ontwerp uploaden. Surf naar de website en selecteer allereerst het gewenste hondenkussen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hondenkussen gevuld met polyestervezels of een orthopedisch matras gemaakt van traagschuim. Let echter goed op dat u de juiste maat kiest voor uw hond. Vervolgens kunt u uw eigen foto of ontwerp uploaden vanaf uw computer. De vereiste eigenschappen van de foto of het ontwerp zijn terug te vinden op de website. Mocht u in het verleden al een hondenkussen bij ons besteld hebben, dan bestaat ook de mogelijkheid alleen een losse hoes te bestellen.

Houd er rekening mee dat wanneer u uw eigen hondenkussen ontwerpt, er een langere levertijd geldt dan voor de standaard dessins die wij eveneens aanbieden. De bestelling van de door u zelf ontworpen hondenkussens zal binnen 48 uur verwerkt worden door onze print service. Over het algemeen betekent dit dat u uw unieke hondenkussen binnen vier werkdagen zal ontvangen.

Doe ook mee met de ontwerpwedstrijd van hondenkussens op onze website! Het mooiste en origineelste ontwerp wint elke maand twee gratis hondenkussens van eigen makelij! Verzamel zoveel mogelijk “vind ik leuk’s” op Facebook voor uw ontwerp en sleep zo uw eigen unieke hondenkussen in de wacht! De deelnemer die op de 26ste van iedere maand de meeste “vind ik leuk’s” heeft verzameld, wint! Surf snel naar onze website en doe vandaag nog mee en maak kans op die fantastische prijs!

Tevens betaalt u bij aankoop van meerdere hondenkussens deze gehele maand geen verzendkosten! Bovendien ontvangt u bij elke bestelling een kleine verrassing voor uw trouwe viervoeter! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Daar treft u eveneens de gewone hondenkussens die wij in ons assortiment hebben. Ook daarvoor geldt dat u bij de aanschaf van meerdere hondenkussens geen verzendkosten betaalt.