Er zijn vele wereldwonderen op de wereld, maar datgene wat ik nog altijd één keer in mijn leven wil doen is een Antarctica expedition. Een expeditie met en op een boot, met een professionele bemanning, waarmee je als het ware de hele wereld over vaart. Een reis om nooit te vergeten!

Sailing to Antarctica

Een reis waarbij historie, geologie en dierenleven elkaar zoveel mogelijk afwisselen. De grote kolonies met koningspinguïns op de mooie stranden en in het bergachtige landschap van South Georgia. Dit zijn allemaal plaatjes die u krijg te zien tijdens uw reis. Een reis op een boot waarbij de motor zo weinig mogelijk wordt gebruikt, en u en de boot zich laat leiden door de wind, die u de oceaan overbrengt.

Daarnaast is het ook mogelijk om naast een Antarctica reis voor een reis wat dichterbij te kiezen. Een reis naar de Azoren en terug naar Amsterdam. De Azoren zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1000 mijl ten westen van Portugal. De eilanden zijn schitterend en kennen vele kratermeren en reusachtige heideplanten.

Een organisatie dat vele wereldreizen voor u als persoon mogelijk maakt. Wie wilt nou niet de wereld ontdekken en met zijn eigen ogen ervaren? Een reis naar de Azoren, of Antarctica expeditions, alles wordt voor u mogelijk gemaakt!