Bestel uw wijn online en ontvang alles binnen enkele dagen thuisbezorgd. Van droge witte wijn tot volle rode wijn: Wineheaven is gevestigd in Den Haag en levert wijnen direct aan u als consument thuis via de website. Wineheaven is behalve online wijnwebsite ook de favoriete wijnleverancier van de Haagse Horeca en verzorgd professionele relatiegeschenken voor bedrijven. U kunt elke wijn per stuk online bestellen, als het totaal aantal flessen maar op minimaal 12 uitkomt. Voor leveringen binnen Nederland zijn er vanaf 12 flessen geen bezorgkosten, voor België vragen we een bijdrage van € 2,50.

Masterclass Wijn & Spijs

Heb jij altijd al meer van wijn willen weten maar geen zin om meteen een lange en dure cursus te doen? Geef je op voor een middag plezier en doe mee aan de
Masterclass Wijn & Spijs.

Maak op informele wijze kennis met wijn. We gaan in vogelvlucht de historie, de productiemethodes, de globale wijnregio’s en de belangrijkste druiven bespreken.
Daarna gaan we wijn in groepsverband proeven, een interactieve sessie waarbij je leert proeven en de verschillende geuren en smaken benoemen.
Dan komt het leukste gedeelte: waarom past een wijn nu bij eten? Maak zelf combinaties met een leuke proeverij aan gerechten en ontdek waarom sommige wijnen en spijzen geweldig samengaan en andere juist niet. Immers, zonder wijn eten we, met wijn dineren we!
Een volledig verzorgde middag met hapjes, drankjes en heel veel gezelligheid.

Verzending

Als u online wijn bestelt bij Wineheaven.nl staat de wijn 3 werkdagen later bij u thuis.Wineheaven werkt alleen met de beste koeriers, bestellingen komen daardoor heel en op tijd aan. Voor kleine aantallen rekenen we verzendkosten, vanaf 12 flessen is de verzending inclusief! Voor spoedbestellingen adviseren we altijd telefonisch of per email contact op te nemen zodat u vooraf weet of de aankomstdag haalbaar is. Bent u op het moment van leveren niet thuis? Geen zorgen, onze koeriers komen dan de dag erna alsnog. Een briefje op de deur dat de bestelling bij de buren kan worden bezorgd doet overigens ook wonderen.

Privacy en Veiligheid

Uw privacy is gewaarborgd door een aantal heldere maatregelen. We slaan bijvoorbeeld geen bankgegevens op binnen de website. Daarnaast is Wineheaven actief in het bijwerken van beveiligingsupdates. We gebruiken cookies op de website, maar vooral om meer te leren van (het winkelgedrag van) onze klanten. Misschien wel het belangrijkste veiligheidsaspect zijn onze medewerkers. Zij zijn opgeleid om netjes en vakkundig om te gaan met uw klantgegevens,zodat online wijn bestellen veilig en praktisch blijft.

Retouren en Breuk

Het kan altijd gebeuren dat een pakket niet in perfecte conditie bij u aankomt. Onze koerier is verplicht uw bestelling in goede orde af te leveren en bij twijfel het pakket mee terug te nemen ter controle. U krijgt dan zsm een nieuw pakket geleverd. Door de strenge selectie van koeriers die speciaal worden ingezet voor breekbare pakketten is er gelukkig zeer weinig breuk. Neem wel even contact met ons op, we zijn dan op de hoogte en zorgen voor adequate nalevering. Retourneren met valide reden is mogelijk na contact met onze klantenservice. Bij retourneren zonder valide reden of zonder opgaaf vooraf brengen we alleen de gemaakte vervoerskosten in rekening.

Bestellen

Online wijn bestellen bij Wineheaven is gemakkelijk en praktisch. Binnen 3 werkdagen staat de wijn bij u thuis of op de zaak. U bestelt via de website, waarbij u met ideal of achteraf betalen afrekent. Gaat er iets niet zoals u zou verwachten? Neem direct contact met ons op. En bent u tevreden? Like ons dan op facebook of, nog beter, schrijf een review. Zo weten andere consumenten ook dat Wineheaven veilig en betrouwbaar is om uw wijnvoorraad op peil te houden.