Tegenwoordig kun je natuurlijk ook je sloopauto online verkopen als je een potentiële sloopauto voor de deur hebt staan. Je hoeft je auto niet per se naar de autosloop te brengen. Je kunt deze natuurlijk ook naar een bedrijf brengen dat gespecialiseerd is in autodemontage zoals naar Van der Ven Autorecycling B.V.

Er zijn een aantal voordelen om je auto online verkopen aan een sloperij of een demontagebedrijf. Het eerste voordeel is dat je waarschijnlijk een hoger bedrag krijgt voor je auto. Dit omdat bij de bedrijven die deze diensten aanbieden veel bedrijven zijn aangesloten. Ze brengen dan een bieding uit op je sloopauto. Vaak krijg je al binnen 24 uur een bieding op je auto. Je bent natuurlijk niet verplicht om op deze bieding in te gaan. Het is namelijk geheel vrijblijvend.

Als je akkoord gaat met het bod, dan wordt je auto opgehaald door het sloopbedrijf of demontagebedrijf. De meeste bedrijven die bij dit soort online diensten zijn aangesloten zijn erkende sloopbedrijven.

Zijn er voorwaarden?
Eigenlijk niet. Je kunt iedere auto, ieder type aanmelden bij de meeste online diensten. Het aanmelden, alsook het taxeren is gratis. Ook het verkopen van de potentiële sloopauto is geheel kosteloos. Zoals aangegeven wordt de auto ook opgehaald. Ook dit is in vrijwel alle gevallen kosteloos. Het is wel belangrijk dat het bedrijf die je auto gaat slopen een RDW erkend bedrijf is. Zo weet je dat je wel te maken hebt met een enigszins betrouwbaar bedrijf. Het is dan ook mogelijk dat je bij het ophalen van je auto ene RDW vrijwaring ontvangt, alsook de betaling voor je auto.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230