Veel mensen associëren goedkoop met slechte kwaliteit maar bij de onlinecamerashop.nl is het juist onze uitdaging om kwalitatieve bewakingscamera’s zo goedkoop mogelijk aan te bieden! U kunt hier handig van profiteren middels bijvoorbeeld onze kortingscode waarmee u 15% extra korting krijgt op alle producten in het assortiment van onlinecamerashop.nl! De kortingscode kunt u vinden op de website en opgeven bij het bestelproces.

Professionele bewakingscamera voor particulier en bedrijf

De onlinecamerashop.nl levert professionele bewakingscamera’s uit voorraad aan particulieren en bedrijven tegen scherpe prijzen. U kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of het zit in het assortiment van de onlinecamerashop.nl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tientallen analoge, ip, draadloze, robot of GSM/GPS bewakingscamera’s maar ook aan professionele spionage camera’s.

Bij de onlinecamerashop.nl hoeft u géén verzendkosten te betalen op online aankopen boven de 50 euro. Daarnaast krijgt u standaard tot wel 5 jaar fabrieksgarantie op alle bewakingscamera’s in het assortiment. Wij vinden een uitstekende service erg belangrijk en daarom bieden wij aan al onze klanten gratis hulp op afstand zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Heeft u gratis en vrijblijvend advies nodig bij de aanschaf van uw bewakingscamera? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 020 776 77 88 of vul het contactformulier op de website in. Wij zien u graag tegemoet op de onlinecamerashop.nl.

onlinecamerashop.nl