Als men vroeger cosmetica artikelen nodig had ging men naar een drogisterij waar een kleine afdeling was met verschillende cosmetica artikelen. Sinds de komst van het internet is dat natuurlijk veranderd. Nu is het aanbod van cosmetica artikelen enorm met verschillende webwinkels die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

De webwinkel van ici paris xl

Ici paris xl is een voorbeeld van een van deze webwinkels. Deze winkelketen heeft ook nog eens vele vestigingen over heel Nederland verspreid en biedt nu ook nog eens haar producten online aan. Ideaal voor je zelf maar er worden ook leuke cadeau pakketjes verkocht vol met cosmetica artikelen. Bij de ici paris online heb je wel een voordeel ten opzichte van de gewone winkel. Je kunt namelijk extra korting krijgen door gebruik te maken van een ici paris kortingscode. Deze is exclusief op het internet te gebruiken.

De webwinkel van Yves Rocher

Een andere zeer populaire webwinkel is de shop van Yves Rocher. Bij deze webwinkel kan men terecht voor verschillende cosmetica artikelen voor zowel mannen als vrouwen. Ook hier heb je de mogelijkheid om leuke cadeau geschenken samen te stellen. Daarnaast betaal je nog minder als je je aanmeld op de nieuwsbrief. In die nieuwsbrief krijg jij namelijk een kortingscode Yves Rocher waardoor je voordeliger uit bent.