Dakbedekking wordt meestal voor een huis gedaan. Echter kan het ook voor terrasoverkappingen. Onder een terrasoverkapping wil je bovendien ook droog zitten en genieten van het weer en de tuin. Ben je woonachtig in Arnhem en ben je op zoek naar een dakdekker? De dakdekker in Arnhem verzorgd graag je dakbedekking.

Ook al verzorgd een dakdekker de bedekking van je terrasoverkapping, onderhoud hiervoor is wel enorm belangrijk. Voor ieder materiaal is er ander onderhoud nodig.

Schuifbare daken

Heb je een terrasoverkapping met schuifbare daken dan raden wij om beschadigingen en slijtage te voorkomen door opeenhoping en bladeren, gruis en andere vuil, twee keer per jaar de rails met een kwast schoon te vegen en daarna met veel water en PH-neutrale zeep te reinigen. Voor de onderkant van de terrasoverkapping kun je het beste een zachte doek gebruiken. Houdt rekening met weinig watergebruik door de elektrische verwarming en verlichting. Daarnaast is het schoonmaken van de goot ook erg belangrijk. Wij adviseren dan ook om dit regelmatig te doen. Materialen als bleekwater, glasreiniger, spiritus en oplosmiddelen moet je vermijden om verval van het terras te voorkomen.

Heb je net een terras in de tuin en wil je deze graag bedekt hebben? Bekijk voor meer informatie de website.