Supermarktketen Jumbo staat bekend om zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Jumbo wil dat elke klant 100 procent tevreden is en garandeert daarom de laagste prijs, beste service en het grootste assortiment. Op deze manier onderscheidt Jumbo zich van zijn concurrenten en kom je graag bij Jumbo langs voor jouw dagelijkse boodschappen. Heeft u interesse in een folder van de Jumbo?

Eigen ervaring

Afgelopen weken is het bij ons in huis een erge troep, mijn vrouw en ik hebben het er al heel lang over dat dit niet zo langer door kan. Dit komt omdat we teveel huis aan huis bladen door de brievenbus krijgen. Deze bladen lezen we eigenlijk niet echt door maar kijken alleen naar de voor of achterkant. Dit gebeurd bijna bij iedereen en is het daarom erg zonde dat mensen geen nee-nee sticker op hun deur plakken terwijl ze niks met deze huis aan huis bladen doen.

Sinds kort hebben wij een nee-nee sticker op onze deur maar we krijgen nog steeds alle post binnen wat we niet binnen horen te krijgen zoals de folder van de lidl of van andere winkels.

Wilt u meer informatie over deze onderwerpen? Dan kunt u de website van dit bedrijf nog een keer goed bekijken.