Ik en mijn Michael Kors horloges. Het klinkt als een sprookje, maar we kregen onlangs echt een brief binnen met deze titel. We dachten eerst, wat bedoelt hij met: Michael Kors horloges. Maar het werd ons al snel duidelijk. We hadden hier te maken met een echte fan van Michael Kors horloges. Deze jonge man had dusdanig veel Michael Kors horloges dat hij niet meer kon kiezen welke hij bij welke gelegenheid om moest doen en waar hij ze nu toch allemaal moest opbergen. We waren echt verrast door de hoeveelheid Michael Kors horloges die hij in zijn bezit had. Op de meegestuurde foto konden we een beeld krijgen van het aantal, maar dat was nog steeds niet alles zeggend.

We hebben contact opgenomen met deze man en hem gevraagd wat hem zo aansprak aan de Michael Kors horloges. Zijn antwoord was vrij duidelijk. Het was het design, de vormgeving en de stijl waar hij op was gevallen. Het kon wel zo zijn dat dat toch voor elk horloge anders was, maar hij zag een duidelijke lijn in het gehele assortiment. Hij had jaren geleden zijn eerste horloge gekocht en is daarna zijn collectie Michael Kors horloges steeds maar blijven uitbreiden.

Tot het moment dat nu is gekomen. Hij is van mening dat hij nu wel een keer voldoende horloges heeft en dat het nu toch echt geen zin meer heeft om zijn verzameling uit te breiden. Maar hij sluit aan de andere kant niet uit dat hij toch weer een aankoop zal doen als er een exemplaar op de markt komt dat hij echt niet kan laten liggen. Wij waren in ieder geval blij met het bericht van een duidelijk tevreden klant! Als u ook een verhaal heeft dat u wilt delen, kunt u ons altijd een e-mail sturen.