Wie kent de winkel van New yorker eigenlijk niet. Het zijn de gezellige winkels, waar altijd lekkere muziek gedraaid word en waar de nieuwste mode al vlug te vinden is! De New yorker is een gezellige winkel voor jong en oud.

In Nederland zijn al behoorlijk wat winkels van New yorker te vinden, wat ooit een mega fashionstore in Duitsland werd is nu al enkele jaren overgewaaid naar Nederland, omdat deze winkel razend populair is worden er dan ook nog steeds (ondanks de crisis) enorm veel nieuwe filialen geopend in Nederland.

Wat vind u allemaal voor kleding bij de New yorker ?

Bij de New yorker vindt u verschillende soorten mode, New yorker is de favoriete winkel van modebewuste mensen. Wat voor kleding u ook zoekt, u zult zeker slagen bij deze winkel. Zo vind u er bijvoorbeeld lingerie, maar ook jeans, sweaters en zelfs jurkjes maar ook voor een jas kunt u rustig naar één van de filialen. Ondanks dat het van oudsher een fashionwinkel is, kunt u er ook terecht voor mooie sieraden en accessoires. Dit alles maakt deze winkels zo onderscheidend van andere modezaken.

Waar vind ik de winkels ?

De winkels van New yorker zijn verspreid door heel Nederland, en vooral in de grote steden moet het niet moeilijk zijn om een zaak te vinden. Wanneer u er geen weet, dan kunt u altijd even een kijkje nemen op het internet, u zult hier namelijk alle new yorker filialen bij u in de buurt kunnen vinden.