Jij hebt je werknemers een auto van de zaak gegund. Op deze manier kunnen jouw werknemers gemakkelijk naar uw klanten en contacten versterken. Ook vind u het prettig dat uw werknemers altijd bereikbaar zijn en snel van A naar B kunnen rijden. 

Kilometerregistratie

Het enige wat uw werknemers er voor terug moeten doen is de kilometerregistratie. Het is natuurlijk niet veel werk en het moet nou eenmaal netjes bijgehouden worden. Helaas denkt uw werknemer daar misschien anders over, hij heeft natuurlijk nog genoeg andere belangrijke zaken te regelen en vind dit een klusje die hij wel achterwegen kan laten.

Er word vaak gesjoemeld met de rittenregistratie, paar kilometertjes erbij op geteld en hij is weer eens gratis naar zijn ouders aan de andere kant van het land gereden. Het is te makkelijk voor een werknemer om het allemaal een beetje ruim te nemen en niet netjes bij te houden.

Oplossing voor een slordige registratie

Traqz bied hiervoor de oplossing. Zij bieden een gebruiksvriendelijk auto volg- en ritregistratie systeem met vele voordelen.

Voertuigen zijn met dit systeem makkelijk te volgen op uw scherm. Iedere 30 seconde kun je zien waar de auto zich bevind. Ook kun je gemakkelijk de snelheden terugzien (hé dat is ook nog eens iets om eventueel op te letten) en je kan precies zien wanneer hij welk route heeft gereden, zodat jij precies kan zien wanneer hij bij bijvoorbeeld zijn ouders op bezoek is geweest.