We zien tegenwoordig bijzonder veel verschillende types inrichting voor kinderkamers. Sommige mensen kiezen voor een kleurrijke inrichting, andere voor rustige pasteltinten. Maar één dingen heeft iedere kinderkamer gemeen: er is veel op te ruimen. En daarvoor is een blank eiken meidenkast de juiste keuze! Dit meubelstuk geeft een rustieke en natuurlijke uitstraling en past dus in iedere kinderkamer.

Wanneer uw kindje nog klein is, moet u luiers, babykleding, kraamcadeaus en billendoekjes een plaatsje geven. Maar op het moment dat uw kinderen groter worden, vindt u natuurlijk dat ze hun leesboekjes, knutselspulletjes en speelgoed moeten opruimen. De meidenkast is daarvoor zo ideaal omdat deze over het algemeen maar anderhalve meter hoog is. Er is dus nog ruimte om leuke accessoires op te zetten, maar uw kinderen kunnen gelukkig al snel zelf bij de belangrijkste onderdelen van de kast.

Opbouw blank eiken meidenkast

Ook een blank eiken meidenkast bestaat doorgaans uit twee deuren. Vaak is het meubelstuk nog afgewerkt met een lade, die naar keuze aan de onder- of bovenzijde geplaatst wordt. Er zijn ook kasten die alleen maar uit lades bestaan. Uiteraard is het het handigste wanneer er in een meidenkast een afwisseling plaatsvindt tussen een hang- en een leggedeelte. Zodat uw kinderen ook hun eigen spulletjes in de kast kunnen opbergen.

De afwerking in blank eiken is niet alleen mooi, maar ook bijzonder praktisch. U kunt er namelijk eventueel voor kiezen om een kast af te laten werken in een kleur, maar vaak raakt met daar met een aantal jaar op uitgekeken. Een blank eiken meidenkast is daarom niet alleen heel praktisch qua opbergruimte, maar dus ook klaar voor de toekomst!