Een dienstverlening dat gebaseerd is op het in balans brengen en houden van lichaam en geest, heet ook wel natuurgerichte therapie. Klachten en aandoeningen zijn eigenlijk een signaal die het lichaam wanneer deze balans verstoord is. Er wordt bij deze dienstverlening gewerkt met methodieken die zijn gebaseerd op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Deze therapieën ondersteunen ook de behandelingen en medicijnen die door uw huisarts zijn voorgeschreven. De methodieken zijn een ondersteuning en stimuleren het zelfherstellend vermogen vanuit het lichaam. Voelt u zich al een tijdje futloos of heeft u last van rug en nekklachten? Natuurgerichte therapie is uw hulp!

Klachten

Er zijn verschillende klachten die met deze natuurgerichte dienstverlening goed op te lossen zijn. Klachten die vooral goed op te lossen zijn:

–          Schouder, nek en rugklachten

–          Spannings en vermoeidheidsklachten

–          Hoofdpijn en migraineklachten

–          Slapeloosheid, onrust en gejaagdheid

–          Maag arm darmklachten

–          Futloosheid en depressiviteit

Behandelmethoden

Natuurgerichte therapie kent vele bijzondere behandelingen om uw lichaam weer in balans te brengen en om u weer goed en energierijk te voelen. De dienstverlening kent behandelingen als:

–          Vortex healing: methodiek dat werkt met goddelijke energie en bewustzijn.

–          Malva-chakratherapie: Chakra’s zijn zenuwpunten in het lichaam. Bij deze therapie worden de energieblokkades in de aura en zenuwpunten opgegeven.

–          Aurareading en healing: een methodiek die de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam kan bevorderen.

–          Thètahealing: methodiek waarbij geprobeerd word om ‘beperkende’ overtuigingen weer te herprogrammeren

De dienstverlening die natuurgerichte therapie biedt is erg bijzonder. Ze zijn natuurlijk natuurgericht. Indien u gebruik maakt van deze therapieën kan het zo zijn dat u van uw klachten afkomt zonder medicijnen. Lijkt het u niet heerlijk om van deze klachten af te komen zonder het gebruik van medicijnen of doktersbezoeken en bovendien weer energierijk in het leven te staan? Natuurgerichte therapie is een dienstverlening voor u!

Yoga om volledig tot rust te komen?

Met Yoga kom je helemaal tot rust. Als je op zoek bent naar Yoga Eindhoven of Yoga Tilburg, dan ben je bij Shanti Healing aan het juiste adres.