Welkom op Wilhelminadesigns.nl! Hier bent u aan het juiste adres voor prachtige design spiegels. Wij hebben design spiegels van onder andere Contardi, Deknudt en Wonderable. Onze spiegels zijn een lust voor het oog. Spiegels zijn er natuurlijk om onszelf in te bekijken, maar ze moeten er ook goed uitzien. Wij hebben design spiegels met of zonder lijst, ronde en ovale spiegels en rechthoekige spiegels. Naast design spiegels verkopen wij ook klokken, meubelen, vazen, verlichting en wanddecoratie.
Onze producten zijn in de interieurstijl modern-chic te plaatsen. Onze producten onderscheiden zich door een hoogwaardige design met perfecte afwerking en de mooie materialen en warme kleuren. U vindt bij ons de beste producten voor de laagste prijs.
Onze producten verfraaien uw interieur en verhogen uw woongenot, en dit is dan ook de bedoeling van ieder product. Bijna al onze producten kunt u zonder problemen binnen 14 dagen retourneren. Ook krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie op al onze producten en worden al onze producten gratis verzonden.

Design klokken tegen een scherpe prijs

Naast mooie design spiegels kunt u bij WilhelminaDesigns.com ook design klokken kopen van verschillend exclusieve merken. U kunt bijvoorbeeld een strakke design spiegel kopen met houten wijzers of een grote wandklok. Als uw voorkeur uitgaat naar een strak en modern interieur dan bent u absoluut aan het juiste adres bij Wilhelmina Designs.

Designklok

Design klokken van Wilhelmina Designs