Moderne autosloperij Rotterdam voor onderdelen en sloopauto inkoop

Van der Ven autorecycling is een multifunctionele onderneming welke online georiënteerd is op het verlenen van autosloperij diensten. Hierbij bedienen wij tevens de regio van Rotterdam en omstreken zoals Vlaardingen, Delft, Dordrecht, Papendrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Gouda. Van der Ven levert kwaliteit gebruikte originele onderdelen voor een goedkope prijs ook in de omgeving van Rotterdam.

Sloopauto verkopen aan Autosloperij in Rotterdam

Voor het verkopen van uw sloopauto of schadeauto is Van der Ven als marktleider in autorecycling in Nederland een prima keuze. Deskundige medewerkers en een professionele en moderne uitstraling als autodemontage bedrijf welke ook actief is in Rotterdam. Wij halen uw oude of kapotte auto gratis op in Rotterdam en verstrekken eveneens kosteloos een gratis RDW erkend vrijwaring bewijs. Ons wagenpark in eigen beheer is voorzien van autolaadkranen zodat wij zonder enige hulp van de klant de auto vakkundig bij u thuis voor de deur verwijderd hebben. U kunt uw sloopauto in Rotterdam en omstreken snel online of telefonisch 0165-559230 aanmelden.

Geteste kwaliteit gebruikte en nieuwe originele auto onderdelen

Het bedrijf beschikt tevens over een geautomatiseerd magazijn van alle merken en bouwjaren van auto’s. Al onze 50.000 originele auto onderdelen kunt u online bezichtigen inclusief foto. Vandaag besteld is morgen in huis. Niet goed is vervangend product of geld terug. Door onze hoge kwaliteit controle kunt u met een gerust hart gebruikte onderdelen uit laten leveren door Van der Ven in Rotterdam.