Milieubewuste en klantgerichte autodemontage Van der Ven auto’s

Van der Ven auto’s gevestigd in Roosendaal is een modern universeel autodemontage bedrijf met een groot scala aan diensten en producten. Kwaliteit en automatisering voeren de boventoon in dit modern ingericht autosloop bedrijf. Van der Ven Auto’s toont een verzorgde en goed georganiseerde indruk. Met inmiddels ruim 80 medewerkers mag Van der Ven auto’s zich inmiddels tot een van de grootste Autodemontage bedrijven van Nederland noemen. Kern activiteiten zijn kwaliteit gebruikte originele onderdelen verkopen en milieuvriendelijke recycling van sloopauto’s en schadeauto’s.

Online sloopauto aanmelden voor autodemontage en sloperij

Jaren geleden diende indien uw auto rijp was voor de sloop deze zelf met sleepkabels vervoeren naar een locale autosloperij. Tegenwoordig kunt u uw auto binnen enkele ogenblikken online aanmelden bij Van der Ven Auto’s B.V.. Uiteraard kunt u uw auto ook telefonisch aanmelden bij onze service desk op 0165-559230. Wij kunnen u direct een passende bieding verzorgen op uw auto waarbij wij deze kosteloos in het gehele land ophalen en transporteren naar onze milieuvriendelijk autodemontage bedrijf. 

Gebruikte onderdelen online bekijken en bestellen bij Van der Ven Auto’s

Van der Ven auto’s biedt tevens de mogelijkheid om via de website al onze 50.000 geteste originele auto onderdelen te bekijken en te bestellen. Alle producten zijn voorzien van getailleerde informatie zoals bouwjaren, typenummers en foto’s. Wij zijn een universeel autodemontage bedrijf wat inhoudt dat wij onderdelen kunnen leveren van alle merken en bouwjaren. Tevens bieden wij goedkope nieuwe auto onderdelen aan en verzenden wij deze tegen lage verzendkosten door het gehele land waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch, Haarlem, Dordrecht, Groningen.